Linkek a témában:
Angussteak.hu
A konyhaművészet szakemberei egyetértenek abban, hogy a marhahúst érlelni kell. Ennek több oka van: egyrészt az érlelés során bontakoznak ki az aromák. Az érlelésre kiakasztott húsban enzimek szabadulnak fel, amelyek fehérjemolekulákat bontanak le, az ezáltal létrejött aromamolekulák adják a hús gazdagabb ízét. Az íz kialakulásában a csontnak is jelentős szerepe van, ezért is részesítik a szakemb
Bacchus hotel és partiszerviz
Keszthelyen, kellemes környezetben, minőségi borokkal és finom ételekkel, komfortos szobákkal és partiszerviz szolgáltatással várja vendégeit a Bacchus Hotel
Öreg Harang Borozó és Étterem, Hévíz
Hévízi éttermünk hírnevét a kizárólag magyar specialitásokból készülő ételek adják, melyek többek között a kecske, szürke marha, vízi bivaly, szamár, gyöngytyúk, nyúl és mangalica. A hévízi szőlősgazdák által termelt borok széles választékával szolgálhatu
Tompos Étterem
A Tompos Étterem napi két menüvel várja vendégeit, heti menüajánlatokkal. Rendezvényeinkről honlapunkon tájékozódhat. Friss étlap, itallap, valamint napi menü ajánlat is megtekinthető honlapunkon. Az étterem 2012. április végén nyitotta meg kapuit, Keszthelyen a Zámor térségben. Fogyasszon el egy ebédet kellemes környezetben, igényes kiszolgálás mellett. Ingyenes parkoló az étterem mellett.
Meghatározás
Zala megye hazánk délnyugati sarkában fekszik. Napjainkban területe mintegy 3784 km2 és több mint 310,000 embernek a hazai lakosság nem egészen 3%- ának ad otthont. A megye mai felszíne hosszú bonyolult földtani változások következtében alakult ki ezért szembetűnő erősen átmeneti jellege. 1948-tól köolajat iparszerűen kezdték kitermelni, mely gyorsan megváltoztatta az itt élők életmódját.